soru sorasın ki cevap bulasın

Kayıt Ol! Kayıt olduğunuzda sorduğunuz soruları takip edebilir
ve bilge üye olma şansını elde edebilirsiniz

Tüm Sorular (Alfanumerik Liste)

Soru:

En iyi bilgisayar makası nedir?

Soruyu soran: Mustafa98 | Tarih: 2008-04-26 | Okunma sayısı: 3687

Soruya verilen cevaplar:

Sponsor bağlantı: Tavuklar uçabilir mi?
user avatar

Galiba bilgisayar makası değil markası olacaktı çünkü bilgisayar makası diye bir şey yok.

En iyi bilgisayar markası sorusunun ise doğru bir cevabı yoktur kendi cevabımı veriyorum: Dell'dir.

Düzenleme: tufantufan tarafından altta bir cevap verilmiş, doğru bilgisayarın içindeki parçalar farklı üreticiler tarafından üretiliyor ve önemli olan da onlar aslında. Ancak bilgisayar markasıyla, bilgisayarın garantisi, parça seçimindeki doğruluk ve yeterlilik değişir, kasa, güç kaynağı, fare, klavye gibi parçaların kalitesi değişir. Bunlar da kullanıcının memnuniyetini değiştirir. Bu yüzden örneğin Dell hem garantide daha çok yardımcı olur, hem kalitesiz parça kullanmaz hem de doğru parça seçimleri yapmış olur, yeterli fan kullanmış olur.

Örneğin Arçelik servisi, bilgisayarda herhangi bir sorun varsa hiç uğraştırmıyor, hemen değiştiriyor ancak kullanıcı hatası varsa, kasa açılmışsa, garanti kapsamından çıkmışsa biraz masraflı oluyor. Ancak Arçelik'le ilgili bir de şöyle bir tecrübem var ki kullandığım bir Arçelik bilgisayarda yetersiz fan kullanılmıştı.

user avatar

Markalı bilgisayar diye birşey yoktur.herhangi bir bilgisayar mağazasına gittiğinizde gördüğünüz sony,toshiba casper dell yada ibm markalı bilgisayarların hepsinin içini açıp bakma şansınız olsaydı o koskoca toshiba markalı bilgisayarların içinde bit pazarından toplannmış gibi karmakarışık donanım parçaları olduğunu görürdünüz.işlemcisi intel,harddiski samsung,ses kartı quake,ekran kartı nvidia gibi.aldığınız laptop un markası toshiba ama içinde 1 tane toshiba markalı donanım yok.
Bu sadece toshiba sony yada casper için değil bütün bilgisayarlar için geçerli.O yüzden alırken üzerinde yazana değilde içindeki donanıma bakmak en mantıklısı olacaktır.

Bu soruyu cevaplayın

Yeni bir soru sorun