soru sorasın ki cevap bulasın

Kayıt Ol! Kayıt olduğunuzda sorduğunuz soruları takip edebilir
ve bilge üye olma şansını elde edebilirsiniz

Tüm Sorular (Alfanumerik Liste)

Soru:

Bu sorduğumuz soruları cevaplayan kim? Yani cevaplar yanlış olmasında

Soruyu soran: Gülnur Benim Herşeyim | Tarih: 2008-06-06 | Okunma sayısı: 4204

Soruya verilen cevaplar:

Sponsor bağlantı: Dünyada kaç solak vardır?
user avatar

Bu soruları cevaplayanlar (ben oluyorum galiba :D) da senin gibi insanlar ancak sitenin sahibi değiller. Sitenin sahibi yan gelip yatarken :) benim gibi enayiler yukarıdaki ben bir bilgeyim izin verin soru cevaplayayımı tıklıyorlar bilge oluyorlar ve böyle sorulara cevap veriyorlar, karşılığında hiçbir şey almıyorlar ama mutlu oluyorlar. Egolarını tatmin ediyorlar :D ayrıca diğer cevapları da okuyarak yeni şeyler öğreniyorlar. Ama galiba bir süre sona sıkılıyorlar da. Zaman gösterir :D

Düzenleme: Bu soruyu cevapladığım sırada BayBilge'nin sitenin sahibi olduğunu bilmiyordum :) ama tabi ki birsürü soru sorulduğunu ve hepsinin onaydan geçmesi gerektiğini biliyordum :) siz de bilin :) ayrıca onlar olmasa bile bir forumla bile uğraşmak zor iş zaten ve çoğu zaman masraflarını bile çıkarmıyor. İnşallah hediye verilmeye başlayınca siteye gelenlerin sayısı artar.

user avatar

Ebilge.com'da soruları cevaplayan kişiler "aozk" bilgemizin de belirttiği gibi bilgelik başvurusu yapmış ve başvurusu onaylanmış "bilge" üyelerimizdir.

Soruların kesinlikle doğru olduğu yönünde bir garanti vermiyoruz sizlere. Kullanım şartlarında da bu konu açıkça vurgulanmaktadır. Bizler cevapları kontrol ediyoruz fakat yine de cevapları doğru kabul edip kullanmak sizin sorumluluğunuzda.

Bu arada "aozk" bilgemizin belirttiği gibi site sahibi yan gelip yatmıyor aslında :) Sorulan soruları onaylamak, teknik altyapı ile ilgili düzenlemeleri yapmak, ebilge.com'un kesintisiz olarak hizmet verebilmesini sağlamak gibi bir çok görevi var. Bu temel görevlerin dışında vakit buldukça soruları da cevaplamaya çalışıyor. Ki bu bahsedilen site sahibi "Bay Bilge" yani benim :)

Bu soruyu cevaplayın

Yeni bir soru sorun