soru sorasın ki cevap bulasın

Kayıt Ol! Kayıt olduğunuzda sorduğunuz soruları takip edebilir
ve bilge üye olma şansını elde edebilirsiniz

Tüm Sorular (Alfanumerik Liste)

Soru:

Ben ukraynada okumayı çok istiyorum ancak nasıl olucak bilmiorum hiç birşey hakkında bilgim yok üniversitelerde harç ücretleri yaşam koşulları bunlar hakkında bilgi verir misiniz?

Soruyu soran: Misafir | Tarih: 2008-07-02 | Okunma sayısı: 3431

Soruya verilen cevaplar:

Sponsor bağlantı: Dünyada kaç solak vardır?
user avatar

Bilgi verebileceğim (zira bildiğim) tek konu olan asayiş konusunda aydınlatayım. Durumu vahim

Özelikle büyük şehirler mafya kuşatması altında. Dazlaklar denilen ve çok yaygın olan serseri gruplarından birisine denk gelir veya yakalanırsanız, "sebepsiz" yere yiyeceğiniz dayak neticesinde ölebilir veya sakat kalabilirsiniz. Onlarla başedebilen tek gurup olan Çeçen mafyası da sizin korunmanız için sağlam bir ücret talep edecektir (öğrenci olarak dı değil mi?). Kızları güzel ancak Türklerin imajı yerle bir. Herkese var size yok. Unutun.

Eğer tüm öğrenciliğinizi bir yurtta tıkılı (güvenli) geçirmek sizin için sorun değilse güzel bir tercih olabilir. Yurtlarda da çok yaygın olan hırsızlık olaylarına ve mafya olarak anılamasalar da gettolaşmış çinli öğrenci çetelerine dikkat.

Not: Bizzat öğrenci değildim ama giden çokça arkadaşım oldu. Senaryo hep aynı, sadece isimler farklı. Ayrıca kuzenim de gitmişti ama rahattı. Bir şekilde çeçen mafyası ile kanka olmayı başardı ama, siz kriter almayın. Şimdi amerikaya göndersek haftaya obamayla içmeye çıkar. O da ayrı br sosyal yetenek işte.

Bu soruyu cevaplayın

Yeni bir soru sorun