soru sorasın ki cevap bulasın

Kayıt Ol! Kayıt olduğunuzda sorduğunuz soruları takip edebilir
ve bilge üye olma şansını elde edebilirsiniz

Tüm Sorular (Alfanumerik Liste)

Soru:

İnsan kendi bedenine ait enerjiyi suya aktardiktan sonra iletken metaller yardimi ile tekrar vucudunun belli noktalarina uygulayabilir mi? diye sormustum.....biraz daha acacak olursam sayet..bioenerji yuksek konsantrasyon veya dua okuma vasitasiyla suya bir enerji yuklemissek bu enerjiyi bir iletken vasitasiyla vucudumuza aktarabilirmiyiz..

Soruyu soran: Rafet Algul | Tarih: 2007-03-06 | Okunma sayısı: 7729

Soruya verilen cevaplar:

Sponsor bağlantı: Tavuklar uçabilir mi?
user avatar

Enerji türleri farklı ama neden olmasın eğer suya yüklenebilen enerji bir şekilde elektrik enerjisine dönüştürülebilirse neden olmasın?Ama sizin düşündüğünüz sanırım elektrik değil o aktarılan enerjinin iletken yolu ile tekrar vücuda gelmesini sağlama sanırım olmaz başka bir deyişle olmayabilir.Size tavsiyem eğer ingilizcenizde varsa biraz science ya da nature dergilerinin internet sitelerindeki aşivlerine göz atmanız.O tür dergilerde bu tür şeylerden bahsedilmektedir sanırım...

user avatar

Biyoenerji vs. şeyler olabilirler ancak olduğu kesin olarak kanıtlanan bir şey değildir, şu anda tanımladığımız madde tanımının dışında olan, bilmediğimiz çok çeşitli enerji ve madde çeşitleri olduğu söylenmektedir. Şu anda bilmediğimiz çooooooooooooooooooook şey vardır.

Ama bunlar böyle çakraydı makraydı duaydı müzikti ilahiydi konsantrayondu yoğunlaşmaydı değildir. Bu işler bu kadar basit değildir. Sorduğunuz sorudan anladığım kadarıyla sizin bilgi birikiminiz ve düşünce şeklinizle anlaşılabilecek bir şey hiç değildir.

Bu soruyu cevaplayın

Yeni bir soru sorun