soru sorasın ki cevap bulasın

Kayıt Ol! Kayıt olduğunuzda sorduğunuz soruları takip edebilir
ve bilge üye olma şansını elde edebilirsiniz

Tüm Sorular (Alfanumerik Liste)

Soru:

Konuk bilge ve normal bilge nasıl olunur? Ben bilge olmak için başvurdum fakat üye girişi yaptığım halde sorulara cevap veremedim? Neden?

Soruyu soran: Nil | Tarih: 2007-06-10 | Okunma sayısı: 4272

Soruya verilen cevaplar:

Sponsor bağlantı: Dünyada kaç solak vardır?
user avatar

"Konuk bilge" kavramı sitemizde "bilge" üyeliği olmayan fakat gördükleri soruları cevaplamak isteyen ziyaretçilerimizi ifade eden bir kavramdır. "Konuk bilge" kişiye özel değil "bilge" üyeliği olmayan fakat soru cevaplayan herkese verilen genel bir isimdir. Her ziyaretçi sorulara cevap verebilir fakat tüm cevaplar yayınlanmaz. Yönetici tarafından incelenip yayınlanmaya değer görülen cevaplar "Konuk bilge" ismi ile yayınlanır. Gelen cevapların yoğunluğundan ötürü kısa sürede tüm konuk cevaplarını inceleyemiyoruz bu sebeble konuklarımızın verdiği cevaplar geç incelenebiliyor.

"Bilge" kavramı ise sitemize http://www.ebilge.com/joinwriter.php adresinden başvuru yapıp, başvuruları onaylanmış kişileri ifade eden kavramdır. "Bilge"lerin cevapları yönetici onayı beklemez ve aynı anda yayına geçer. Bu sebeble "bilge" seçiminde oldukça titiz davranmak durumundayız. Bilgelik başvurusu kabul edilmiş bazı üyelerimizi verdikleri cevapların yanıltıcılığı, kırıcılığı, ciddiyetsizliği nedeniyle zaman zaman "bilge" olmaktan çıkarabiliyoruz.

"Bilge"lik başvurularıda oldukça yoğun olduğu için bu sıralar değerlendirilmesi zaman alabilmekte. Ve de incelenen başvuruların çok az bir kısmı onaylanmaktadır.

"Konuk bilge" ve "bilge" nasıl olunur sorunuzu cevapladıktan sonra kişisel sorunuza gelelim.

Öncelikle "Nil" kullanıcı adı ile yapılmış bir bilgelik başvurusu bulunmamakta. Başvurunuzu muhtemelen başka bir üye ismi ile yaptınız. Eğer başvurunuz yeni ise henüz incelenmemiş olabilir. Eğer başvurunuz silindiyse bunun en önemli nedenlerinden biri eksik bilgi verilmiş olması olabilir. Örneğin "Nil" kullanıcısı için girilmiş geçerli bir "yaş", "isim" ve hatta "e-posta" bilgisi bulunmamakta. Diğer başvurunuzda da e-posta ve yaş bilgilerinizi vermedi iseniz zaten başvurunuz incelenmeden silinmiştir.

Soru cevaplama isteğinizi memnuniyetle karşılıyoruz. Önceden sormuş olduğunuz ve onaylanmış 25den fazla sorunuz bulunmakta. Eski bir üyemiz olmanızı da göz önüne alarak "Nil" kullanıcı adına "bilge"lik yetkisi atayacağım. İlk cevaplarınızı bizzat ben takip edeceğim.

Şimdi "Nil" kullanıcı adı ile giriş yapmışsanız eğer kullanıcı adınız yanında (bilge) ibaresi belirmiş olacak. "Bilge duyuru alanı" ve billgelerimize özel bir iki link ile karşılaşacaksınız. Soruları okuduğunuzda soru altında cevaplarınızı yazabileceğiniz bir alan göreceksiniz. Cevabınızı yazıp gönderdiğiniz anda onay gerektirmeden cevabınız yayınlanacaktır. Hoşgeldiniz..

Bu soruyu cevaplayın

Yeni bir soru sorun