soru sorasın ki cevap bulasın

Kayıt Ol! Kayıt olduğunuzda sorduğunuz soruları takip edebilir
ve bilge üye olma şansını elde edebilirsiniz

Tüm Sorular (Alfanumerik Liste)

Soru:

Sigara niçin bırakılamaz hale geldi?

Soruyu soran: Misafir | Tarih: 2007-03-29 | Okunma sayısı: 3513

Soruya verilen cevaplar:

Sponsor bağlantı: Limon mu yoksa çilek mi daha şekerlidir?
user avatar

bırakılamaz gibi bi kanıya varmak yanlış aslında bırakılır tabi neden bırakılmasın,irade meselesi önemli,bütün iş kendinde biter,ben şu gün bırakırım dersin o zamana kadar içersin ondan sonra birden kesersin içmeyi! ve bunu yapanlarda yüksek bir iradeye sahip olan,kendisinin efendisi olan ve tüm isteklerine hükmedebilme gibi bir özelliği felsefe edinmiş en asil duygunun insanlarıdır!!
neden bırakılmaz? hayat şartlarının zor oldugu,haksızlıkların,fesatlıkların,vurdumduymazlıkların kol gezdiği ülkelerde kolay kolay bırakılmaz içkide,sigarada..tanju okan boşa dememiş zaten 'benim en iyi dostum içkim sigaram,onlarda terkederdi olmasa param!!' diye..

user avatar

Bencede asla bırakılmaz diye birşey yok hayatta eğer bir şeyi çok istiyor ve onun için bir şeyler yapıyorsak olur insanın içinde bulunan irade sigaranın içinde bulunan bağımlılık yapan o maddeden çok üstündür bence sigaranın içimi ne hastalıkla ne haksızlıkla ne vurdumduymazlıkla alakası yok sadece insanın kendine saygı duyup duymamasıyla alakalıdır yani eğer insan kendine saygı duyuyor ve kendi ile barışıksa sorunları yok etmeyi sigarada içkide aramaz çünkü kötü alışkanlıkla sadece kendine zarar verir sadece ama sadece kendine !!!

Bu soruyu cevaplayın

Yeni bir soru sorun