soru sorasın ki cevap bulasın

Kayıt Ol! Kayıt olduğunuzda sorduğunuz soruları takip edebilir
ve bilge üye olma şansını elde edebilirsiniz

Tüm Sorular (Alfanumerik Liste)

Soru:

Sayısal grubu için gelecek vaadeden meslekler nelerdir?

Soruyu soran: Misafir | Tarih: 2010-04-27 | Okunma sayısı: 5914

Soruya verilen cevaplar:

Sponsor bağlantı: Dünyada kaç farklı dil vardır?
user avatar

Bilgisayar mühendisliği ve bilgisayar bilimi ile ilgili tüm meslekler, biyokimya, elektrik ve elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, endüstri mühendisliği, makine mühendisliği, nanoteknoloji , moleküler biyoloji ve genetik gelecek vaadeden meslekler arasında..

user avatar

Zaman zaman maden mühendisliği, petrol mühendisliği gibi bazı meslekler öne çıksa da aslolan ve her zaman gerekecek meslekler, doktorluk, elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, makine mühendisliği, inşaat mühendisliğidir.

Ancak tabi ki neredeyse diğer tüm mesleklerde olduğu gibi bu mesleklerde de iş gücü talepten daha fazladır, bu yüzden iş bulmakta sıkıntı yaşanması doğaldır.

Bu yüzden kesin bir şey söylemek mümkün değildir, herkesin kendi ihtiyaç, talep ve tercihlerine göre bir seçim yapması gerekir. Örneğin tanıdığınız bir fabrika sahibi varsa makine mühendisi olabilirsiniz ya da sermayeniz varsa herhangi bir mühendisliği seçip iyi bildiğiniz bir alanda şirket kurabilirsiniz ya da ben elektronikle uğraşmayı seviyorum diyorsanız elektronik mühendisliği sizin için en iyi seçim olabilir.

Bu soruyu cevaplayın

Yeni bir soru sorun